Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Ako ste slobodni, vaše interesovanje je trenutno usmereno na više osoba. Čas se okrećete ka nekome koga poznajete duže vreme i sa kim se odavno muvate, čas vašu pažnju privlače nove osobe koje vam ulaze u život. U suštini – „skačete“ sa „jedne na drugu temu“. Od svega ovoga moguće je da ne uradite ama baš ništa, najviše iz razloga što ni vi verovatno niste zainteresovani za nešto konkretnije – pre se igrate nego što zaista želite da osvojite neku osobu. U vašim emotivnim relacijama je primetna nervoza, koju najviše vi unosite u odnos. Partner pokušava da vam se prilagodi, ali to je sada maltene pa neizvodljivo. Ako nemate nameru da dovedete do nekih sukoba i besmislenih rasprava, mogli biste da razmislite o tome da malo iskulirate. Zapitajte se šta vam je u stvari i šta je ono što želite...

Posao

Sve vas u poslovnom segmentu „žulja“. Ne prijaju vam neke osobe, ne prijaju vam situacije koje kao da su se zabetonirale i ne pomeraju se sa mrtve tačke. Doduše, ne prija vam ni to što vidite da neke vaše kolege napreduju dok vi stagnirate, i to najviše iz razloga što igraju „prljavu igru“ – mogu prebacivati odgovornost za neke pogreške na vas ili pak pripisivati vaše zasluge za sebe. Pun Mesec u polju podsvesti dovešće do toga da neke stvari sami sa sobom rešite i pomoći vam da spoznate na koju stranu i ka kojim osobama morate da se okrenete. Spremni ste da funkcionišete na potpuno drugačiji način.

Novac

Istina je da se finansijska situacija neznatno popravila, ali nemojte ovo da odmah uprskate. Povucite ručnu kočnicu kada su vaši lični troškovi i kupovine u pitanju. Ne pozajmljujte novac drugima, više je nego izvesno da vam ga neće vratiti.

Zdravlje

„Klackalica“ kada je imunitet u pitanju se nastavlja i dalje. Potrebno je da ozbiljno razmislite o tome da neke svoje navike promenite. Možete imati problema i sa spavanjem. Nervoza.

 

X