Jarac

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

I pored jake privlačnosti prema jednoj osobi, slobodni Jarčevi kao da sami sebe sputavaju u nekom konkretnijem delovanju. Ili je pak vaša usmerenost na lične ciljeve i probleme toliko velika da sada ne možete da vodite računa još i o emotivnom životu. Nemojte da se sve svede samo na maštanje i razmišljanje o osobi koja istinski želi da bude sa vama. Bilo bi dobro da se konačno odlučite i napravite neki potez....Pun Mesec u vašem polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava može delovati prilično nezgodno na vaše emotivne relacije. Itekako je moguće da dođe do ozbiljnijih problema u odnosu sa voljenom osobom, a kod nekih čak i do prekida odnosa. Ukoliko želite da ovo sprečite – savetujem vam da pokušate da celu situaciju smirite – kroz razgovor sa partnerom pokušajte da dođete do rešenja.

Posao

Ne možete odjednom na sto strana, koliko god bili sposobni. I ne možete ni na koji način rešiti sve probleme koji vam stoje u poslovnom segmentu. Što se više budete rasipali, manje ćete postići, pa bih vam toplo savetovala da napravite kakav takav plan i organizujete se. Morate odrediti šta je prioritetno i usmeriti se samo na tu oblast. Ako dobijate obećanja ili ponude koje vam deluju savršeno, zapitajte se da li je sve to jedna velika šarena laža. Ne zanosite se nekim ljudima koji vam tvrde da imaju rešenje za sve vaše probleme i nude vam poslove za koje i sami negde u sebi znate da su dim i magla.

Novac

U drugom delu sedmice stoje mogućnosti za neke prilive koje željno iščekujete. Ipak, oni neće biti dovoljni da se osećate sigurno i stabilno...

Zdravlje

Funkcionišete pod adrenalinom, što će vam doneti da ste u jednom momentu puni energije, a već u sledećem kao izduvan balon. Stoji mogućnost povreda u nepažnji ili brzini.

 

X