Devica

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Slobodne Device bi tokom ove sedmice mogle „pasti“ pred velikom inicijativom jedne osobe i „napadom strasti“ kojoj neće moći tek tako da se odupru. Polje ljubavi je vrlo aktivno i izvesno je da se neke priče mogu pokrenuti – najviše mi izgleda da je ovo neko koga već duže vreme poznajete i sa kim ste već bili u nekom povremenom muvanju ili začikavanju. U kom bi pravcu ovo sve išlo, dosta je nezgodno utvrditi, jer se vidi da postoje određene prepreke da bi odnos mogao funkcionisati nesmetano na duže staze. U vašim emotivnim vezama i brakovima malo je verovatno da će biti mirno i skladno tokom ove nedelje. Bar ne u prvom delu nedelje, tačnije do vikenda – jer ćete i vi i partner biti u promenljivom raspoloženju, vrlo često spremni na rasprave i tenziju. Kasnije će sve polako doći na svoje mesto...

Posao

Nije takođe vreme da neke svoje ideje i planove podelite sa drugima – postoji mogućnost da vas neko iskoristi. Ako očekujete da neka osoba ispuni svoje obećanje i pomogne vam, moguće je da će se ovo prolongirati za narednu nedelju.

Novac

Obaveze koje ste zaboravili ili neka plaćanja koja ste zapostavili u proteklom periodu, sada će definitivno doći na dnevni red. Spremite se da izvadite poveću sumu iz svog džepa.

Zdravlje

Poboljšanje u zdravstvenom segmentu. Možda još uvek niste u potpunosti „svoji“, ali evidentno je da se imunitet popravlja, a da neke tegobe koje su vas mučile polako nestaju. Oni kojiimaju problema sa kičmom, još uvek moraju da im se posvete.

 

X