Blizanci

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Kod slobodnih Blizanaca primetna je zaintersovanost za osobu koja vas jako intrigira, ali i zbunjuje svojim ponašanjima. Kao da igra sa vama „vruće-hladno“ igrice – čas vas otvoreno muva, čas se u potpunosti povlači i nestaje. Primenjuje vaše taktike, što je čini još privlačnijom u vašim očima. Možda ćete uspeti da ostvarite ljubavni kontakt u drugom delu sedmice. U emotivnim vezama i bračnim zajednicama trenutno je promenljiva situacija. U jednom momentu se partner ponaša čudno, preterujući u nekim svojim zahtevima prema vama, a kada se on malo primiri – vi preuzmete „ulogu“ i počnete da se ponašate drugačije od vašeg uobičajenog ponašanja. Trebaće vam vremena da se „pronađete“, ali je dobro što ovo neće dovesti do nekih rasprava i napetih odnosa između vas. Samo nerazumevanje.

Posao

Dva bitna planetarna dešavanja za vas ove sedmice – direktno kretanje vladara vašeg znaka, Merkura i pun Mesec u polju posla i novca. Da se razumemo – ovo ne znači da će se situacije u ovim segmentima promeniti preko noći, ali definitivno označava period zastoja i tapkanja u mestu koji je prisutan već neko vreme. Ove sedmice do vas može doći i zanimljiva poslovna ponuda – iako možete biti „povučeni“ da je prihvatite odmah, ipak vam se savetuje da sebi date makar dan dva za razmišljanje. Bilo bi dobro da tokom ove nedelje održavate i korektan odnos sa osobama koje su vam nadređene.

Novac

Mogući su pojačani troškovi. Novac će vam odlaziti na neke stvari koje definitivno niste planirali. Ne razbacujte se sa onim što imate – nije vreme za ulaganja i investicije.

Zdravlje

Period nije baš najsjajniji kada je zdravlje u pitanju. Vi se češće nego inače osećate umorno i iscrpljeno. Neke tegobe koje niste odležali kako treba, sada se mogu vratiti.

 

X