Bik

Bik (21. april - 21. maj)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

09. januar 2017.

Ljubav

Vladarka vašeg znaka Venera, ove sedmice ide u konjukciju sa Neptunom u znaku Riba. Pojačan zanos, romantika, ali i ružičaste naočare na nosu, pa je pitanje koliko možete biti objektivni kada su osobe koje vam se dopadaju u pitanju. Neki od vas će upasti u sanjarenja, maštanja, tražiti svoj ljubavni ideal, dok se drugi mogu platonski zaljubiti...ili se pak istripovati da su „zatreskani“ u nekoga ko im je prijatelj. Ovo jesu dani ispunjeni velikim emocijama, ali je zaista pitanje koliko su one realne, pa budite dobri i potrudite se da malo sačuvate svoje srce. U emotivnim vezama odnos između vas i partnera sada može biti korektan i tu ne bih ništa posebno dodavala. Ono što mi „bode oči“ jeste mogućnost da neki od vas popuste pod udvaranjima jedne osobe i da se nađu u vrlo komplikovanom, tajnom odnosu.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu sa direktnim kretanjem vladara polja posla i novca, Merkura. Iako će neki od vas smatrati da je sada pravi trenutak da počnete sa realizacijom planova i dogovora, ipak vam se savetuje da sa nekim konkretnijim potezima ne žurite. U ovom periodu može doći do nekih promena u dogovorima, koje će inicirati druga strana, pa sačekajte – dajte sebi dovoljno vremena da ovo proverite i vidite da li vam uopšte ide na ruku. Osobe sa kojima sarađujete na dnevnoj bazi mogu pokazati neke lošije strane svog karaktera – moguće je da vam neke od njih rade i iza leđa.

Novac

Novac vam u ovom periodu klizi iz ruku, pa ćete se i sami povremeno zapitati – gde nestadoše pare iz novčanika? Ne ulažite, ne investirajte, ne bavite se nekim finansijskim muljažama – nećete profitirati.

Zdravlje

Postoji velika šansa da odreagujete na neku hranu ili piće. Moguća su trovanja, alergijske reakcije. Energetske snage vašeg organizma su na prilično niskom nivou i biće vam potrebno više odmora nego inače. Ispoštujte svoje telo – relaksirajte se.

 

X