Horoskop - Zodijak

Kako plešu: Ribe plešu čudno, Bik zavodi, a Blizanci skaču

Bik i Riba su poznati po svojim čulnim i sporim pokretima, Ovan i Blizanci vole da skakuću dok igraju, a Jarac je prava “plesna mašina”.

Ovan svira gitaru u vazduhu

Članovi ovog znaka su igrači puni energije koji se oznoje nakon dva plesa kao da su trčali maraton. Oni podižu i spuštaju ramena, okreću se i previjaju, tako da ples izgleda prilično izazovno. Ako je muzika rok, oni će svirati gitaru u vazduhu, ako je pop ili tehno oni će skakti. Ovnovi ne vole spor ritam, jer oni ne znaju šta da rade sa svojim rukama. 

Bik je senzualan

Postoje dve vrste Bikova - oni koji imaju dve leve noge, i oni sa neverovatnim osećajem za ritam. Ovi drugi su vrlo čulni plesači koji izgledaju sjajno na podijumu. Oni privlače pažnju kad god igraju. Oni ne vole ljude koji ih teraju sa podijuma, pa ih “suptilno” dotaknu laktom u rebra.

Blizanci ne igraju, oni skaču

Članovi ovog znaka su svuda po podijumu. Oni skaću, mrdaju svojim prstima, podižu ruke i pevaju sve vreme. Oni stvarno uživaju dok igraju i neće propustiti priliku da pokažu svoje plesne sposobnosti. Oni su pravi zabavljači što ih čini omiljenim gostima na svakoj zabavi.

Rak oseća ritam

Rakovi imaju urođenu osećaj za ritam i, baš kao Bikovi, izgledaju zavodljivo na plesnom podijumu. Oni mogu da se prepuste muzici, tako da zatvore oči i nestanu u nekom svom svetu. Oni jednostavno uživaju dok plešu. Možete ih prepoznati po svojim karakterističnim levo - desno potezima.

Lav je akrobata

Lavovi vole da dominiraju, tako da oni uživaju da plešu tako da privuku svu pažnju. Tehnički, oni su energični i imaju sve dobre poteze akrobatskog plesa, ali obično nisu suptilni. Ljuljaju svojim kukovima i rukama, i tverkuju. I, ne propuštaju priliku da vide ko ih posmatra.

Device plešu po pravilima

Članovi ovog znaka plešu po knjizi, nema kreativnosti u njihovim potezima, ali one izgledaju dobro. One bolje igraju same, nego u paru i obično krive svoje partnere ukoliko im nedostaje ritam. Device su neumorne, mogle bi plesati satima. Njihova najveća želja je da savladaju složene korake i fasciniraju ljude oko njih. 

Vage plešu elegantno

Milostive i elegantne, Vage su znak koji voli ples. Nažalost, nisu sve Vage obdarene za ples, tako da postoji veliki broj Vaga koje ne mogu da savladaju umetnost plesa, jer one jednostavno ne osećaju ritam. S druge strane, jedan mali broj njih, uglavnom onih koji su plesali u ranom uzrastu, su prvi profesionalci.

Škorpioni su oni koji vode

Škorpioni su, generalno, veliki igrači koji vole da vode. Nakon nekoliko pića, njihov ples postaje opušteniji, tako da ne treba da vas iznenadi ako tokom đuskanja uklanjaju “nepotrebne komada odeće”. Oni imaju provokativne poteze i izgledaju kao da vode ljubav na podijumu.

Strelac ima dve leve noge

Iako kao i sportski talenat, Strelčevi nisu vešti plesači, jer oni ne mogu da odluče da li da budu kreativni, ili da slede plesne korake. To je razlog zašto su na kraju na kolenima. Oni Strelčevi koji dobro plešu mogu naučiti druge da uvedu akrobacije i gotovo nemoguće poteze.

Jarac je “plesna mašina”

Iako su uzdržani oko skoro svega, kada je reč o plesu, Jarčevi postaju plesne mašine. Istovremeno, oni su zabavni i imitiraju različite stilove - od robot plesa do imitiranja životinja. Jarčevi kao prave latino zvezde znaju kako na pravi način da pokreću svoje kukove. 

Vodolije ne znaju šta da rade sa svojim rukama

Kada plešu u paru, oni mogu biti sjajni igrači, ali problem je kad sami plešu. Oni ne znaju šta da rade sa svojim rukama. Zato stalno imaju potrebu da sa plesnog podijuma odu do bara i posluže se pićem.

Ribe plešu nespretno

Članovi ovog znaka su definitivno najčudniji ljudi na podijumu. Njihov ples je teško definisati, a oni mogu da izgledaju kao Mr. Bean dok ispituje nešto. Možete se dugo smejati sa njima dok plešete. Ipak Ribe se osećaju najbolje u romantičnom sporom plesu sa svojim partnerima.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group