Vodolija

Vodolija (21. januar - 19. februar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Naglašeno polje promena i mlad Mesec u njemu, donose Vodolijama mogućnosti da sada naprave neke prave zaokrete i uvedu se u red kada je način ishrane u pitanju. Više ćete obraćati pažnje na ono što jedete, voditi računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni.

Ljubav

Jel volite svog partnera? Pa, rekla bih da da. A da li se razumete sa njim? Iskreno, to je jako malo verovatno. Vidi se da sa jedne strane struji vruća i strasna ljubav između vas dvoje....ali sa druge – nekako ne kopčate jedno drugo što može dovoditi do toga da se oboje povremeno osećate nesigurno, nestabilno, čak smoreno. U ovakvim situacijama – vi ćete se zatvoriti i povući u sebe, a partner će se truditi da sve oko sebe ubedi da mu je super. Blago vama dvoma. Slobodne Vodolije – neko vam šalje signale a vi ste se ukočili i ne znate šta vam je činiti. I biste odgovorili....i ne biste, niste sigurni.

Posao

Postoji realna šansa da se totalno zabagujete u moru poslovnih obaveza i dešavanja koja su u ovoj sedmici pred vama. Hteli biste vi na sto strana, ali to fizički nije moguće. Doduše, kod nekih od vas i jeste ali to znači da ćete se toliko istrošiti da ćete biti kao isceđen limun. U suštini, nastavlja se period kada ste traženi na sve strane, ali ne možete ili ne umete da se organizujete da biste na što lakši način odgovorili na sve to. Nemojte biti nervozni, ne raspravljajte se niti sami sa sobom....a pogotovo ne sa drugima.

Novac

Novca ima i nema. Ima, jer dolazi. Nema, jer ga trošite.

Zdravlje

Stres, problemi sa spavanjem, odliv energije, neopreznost i moguće povrede.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152