Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Dobro ste se setili da je vreme da se više posvetite sebi. No, nemojte sada ići iz krajnosti u krajnost, dovući iz prodavnice zdrave hrane sve moguće namirnice i maksimalno sebe ograničiti po svim pitanjima. Samo budite umereni, manji obroci više puta dnevno, i sve će biti sasvim ok

Ljubav

Ako vi znate u kom pravcu ide vaš odnos sa partnerom, onda – svaka čast. Realno gledano, ovo deluje kao jedna zbrka u kojoj se ne zna ko pije a ko plaća i gde sa voljenom osobom čas imate neke ekstra lepe momente, a čas biste digli u vazduh jedno drugo. Vama je pažnja rasuta na sto strana pa zahtevi partnera dođu kao dodatni kamen oko vrata sa kojim ne znate šta biste. Niti biste da ga zafrljačite što dalje od sebe, niti umete da pronađete rešenje. Slobodne Škorpije – u glavi vam kuva, misli se sapliću jedna preko druge, ne znate gde udarate. Tu je neko, kopa vam udarnički po glavi i ne prestaje.

Posao

Sve biste vi lepo rešili, završili i priveli kraju – samo kada bi vas drugi ljudi i okolnosti pustili da udahnete kako treba i organizujete se. A ne daju vam. Napravite jedan korak pa vas sapletu. Vi ubrzate, a sve oko vas se usporava. Taman se zaletite, kad eto zida u kojeg ćete se zakucati. Nije ovo lak period za vas da znate, ali nemate tu nekih posebnih opcija osim da se podignete, očistite od prašine, stavite flaster na modrice  i nastavite dalje. Jer, ako stanete i odustanete – ništa niste uradili.

Novac

Pitate se da li je moguće da novac samo odlazi od vas? Jeste, jeste – moguće je.

Zdravlje

Da se ne ponavljam sto puta – za vas, zdravlje mora biti na prvom mestu. Tačka.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152