Ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja na ovaj segment. Umesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije....

Ljubav

Jednim delom korektno, jednim – pa ne baš. Ima i lepog i manje lepog u ovoj nedelji. Akcenat bacite na ono što je dobro, ovo drugo – zanemarite, ne dozvolite da vam kvari raspoloženje. Neki od vas u ovoj sedmici biju i bitke sami sa sobom – moguće je da vas je neko zainteresovao i sada pokušavate da se sami sa sobom dogovorite šta ćete. Prost odgovor – nemojte ništa, samo ćete iskomplikovati sebi život. Slobodne Ribe – tu se već mnogo zanimljivih situacija dešava. Slažu se kockice, nameštaju se okolnosti koje vas uvlače  u dešavanja sa nekim. Prija vam, ali još uvek kalkulišete sami sa sobom.

Posao

Imaćete osećaj da su se one stvari koje su vam najbitnije zakočile, možda da je iskrsla i neka pravna prepreka. Sporost u važnim dešavanjima je sada prisutna, pustite – tu će vreme doneti odgovore. Zato u poslovnoj svakodnevici ne da nema sporosti, nego sve funkcioniše brzinski i navrat – nanos. Imate vi dovoljno i snage i elana da se borite sa ovim, ali se mora priznati da vas te bitke prilično umaraju i da vas smara što se jedne te iste, negativne situacije ponavljaju. Iscrpeće vas ova nedelja, držite se.

Novac

Niste trenutno ni malo zadovoljni stanjem svojih finansija. Povećanje troškova.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, pritiskom, žlezdama.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152