Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Vaš želudac je u poslednje vreme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, obzirom da ni malo ne vodite računa o svom načinu ishrane. Ako nešto i promenite, to je na jedan dan, a onda se opet vraćate na staro..

Ljubav

Vi kao vi ste dobro. Partner je takođe dobro. Samo malecki problemčić imamo baš u tome što ste oboje zasebno dobro, ali zajedno – pa, onako. Kao da niste istinski povezani. Kao da stojite jedno pored drugog, vi sa osmehom od uha do uha, partner stabilan i miran – ali između vas dvoje postoji praznina. Zašto je ta praznina tu i šta se u njoj krije – to verovatno samo vi znate. A možda ćete i otkriti u ovoj nedelji. Kako sedmica bude odmicala, komunikacija sa partnerom će biti sve kompleksnija i zahtevnija. Slobodni Lavovi – emotivna iznenađenja, ludila, preokreti, gomila dešavanja –sve odjednom!

Posao

Da, da – znamo koliko vredite. Da, znamo da zaslužujete najbolje i da ne očekujete ništa manje od toga. Ali, postoje periodi u kojima su vaše želje i težnje ostvarive, a postoje i periodi u kojima možete dobiti samo delimičnu realizaciju. E, ovo vam je onaj drugi period. Dakle, grunite jako i tražite najviše, ali istovremeno budite spremni da ćete dobiti samo deo od željenog. No, bolje išta nego ništa. Niste dobro organizovani, pa zato sami sebe saplićete kada su obaveze u pitanju. Nemojte da vas kritikuju zbog toga.

Novac

Biće novca. Ali, biće i vaših troškova – a oni sada idu nebu pod oblake.

Zdravlje

Ne jurcajte kao muva bez glave da se ne povredite. Potreban vam je odmor i više opuštanja.