Jarac

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Ne pravite vi neke velike greške kada je ishrana u pitanju, ali je problem u tome što imate sklonost da te greške ponavljate, sve u fazonu – ma, evo samo još danas ovako, a sutra ću potpuno drugačije....U odličnom ste periodu da promenite nešto, nemojte ga propuštati…

Ljubav

Trudite se da zadržite svoj mir i da funkcionišete korektno u odnosu sa voljenom osobom, ali mora se priznati da to ide prilično teško. Em ste vi razvučeni na sto strana, em partner ne pokazuje ni najmanju nameru da bude „normalan“ i olakša vam. Ako se eventualno provuče neki korektni moment sa njegove strane – to bi bilo to. Šta da vam kažem osim da pokušavate da „plivate“ onoliko koliko je u vašoj moći. Druga opcija je da dignete ruke od svega, pa vi gledajte šta ćete. Slobodni Jarčevi – nove šanse nekako preskačete, i dalje ste dobrovoljno u okovima prošlosti. Šta će vam to, vreme je da krenete dalje.

Posao

Pred vama je naporna nedelja kao još jedan korak u napornom periodu koji je i iza i ispred vas. Jupiter je u vašem znaku krenuo direktno, ali za sada ne vidite neke velike vajde od toga. Niti ćete uskoro. Pred vama su male šanse, sitne prilike, mrvice od poslovnog kolača za koji znate da ga zaslužujete. Za sada morate da se zadovoljite mrvicama, taj kolač se tek sprema da vam se servira u narednim mesecima. U ovoj nedelji se borite sa ljudima koji slušaju samo sebe i teško je dogovoriti se sa njima.

Novac

Vrlo krhka finansijska stabilnost.

Zdravlje

Hronične boljke mogu početi da se intenzivnije aktiviraju.

 

X