Devica

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Ako osećate da ste se nešto ulenjili, otromboljili, da vas mrzi povremeno da se pomerite sa mesta i da ste bez energije – koren ovih problema potražite u ishrani. Ako je potrebno, posetite i nutricionistu, jer je evidentno da vam ovaj segment trenutno vrlo škripi.

Ljubav

Prvo – nemojte da brljate jer možete zabrljati više nego što mislite. U prevodu – ne čačkajte ništa van emotivne ili bračne relacije u kojoj ste, jer možete iščačkati – prvo zanimljiva dešavanja, a kasnije – mečku. E ta „mečka“ može da napravi problem, to joj je u prirodi. Ionako vam komunikacija sa partnerom neće biti baš savršena, ne treba vam još teret tajni na ramenima. Slobodne Device – ako sve odigrate kako treba, komunikacija sa nekim će se dodatno produbiti. To ne znači da ćete automatski ući u ozbiljnu ljubavnu priču, ali ima šansi da se ovo vremenom pretvori baš u nešto tog tipa.

Posao

Sunce i mlad Mesec u vašem znaku usmeravaju vas na ono što želite, daju vam priliku da zablistate i pokrenete mnoga pitanja koja su vam od važnosti. Da li će biti lak put do toga u ovoj nedelji? Pa ne baš. Ulagaćete mnogo truda a rezultati će biti polovični. Vraćaće vas neke situacije unazad, moraćete da ispravljate i svoje i tuđe greške. Tovariće vam se obaveze i donosiće vam haos u organizaciji a moguće je da će i neke osobe svojim negativnim uticajima činiti da se nervirate i mentalno opterećujete.

Novac

Mogući su veći troškovi, rashodi na koje niste računali, novčane kazne.

Zdravlje

Psiho-fizički naporna sedmica je pred vama.

 

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152