Blizanci

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

14. septembar 2020.

Hrana

Shvatate da ste u nekom periodu kada niste u potpunosti „svoji“, ni kada je ishrana, ali ni neki drugi životni segmenti, u pitanju. Vašem organizmu je potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svežeg povrća, salata.

Ljubav

Vama je dobro, i samo neka tako nastavi. Partneru baš i nije, ali šta da se radi – on je tek zakoračio u fazu kada će krenuti da sređuje svoju problematiku i da se polako energetski diže. Kakvi ste vas dvoje u ovoj nedelji? Pa, onako – povremeno skroz dobro, a povremeno vi tražite i očekujete od voljene osobe previše....a naravno, dobićete mrvice. No, naći ćete vi druge načine i druge osobe da se oraspoložite. Slobodni Blizanci – u petoj ste brzini i super vam je. U pokretu ste, mnogo zanimljivih dešavanja i osoba je oko vas. Da li nešto od ovoga može da se pretvori u nešto ozbiljnije? Možda bi i moglo.

Posao

I dalje traje dobar period za dogovore i za vašu aktivnu ulogu u poslovnoj sferi. Umete da pronađete pravi način da pristupite osobama koje su vam bitne, ali i da im svoje ideje i rešenja predstavite baš kako treba. Nisam sigurna da ćete uspeti da ostvarite baš sve što ste zamislili – ali jedan deo sigurno hoćete. Ne uzimajte prevelike zalogaje jer možda nećete uspeti da ih progutate. U prevodu – odmerite realno okolnosti i situaciju oko vas, pa se postavite tako da tražite ono za šta znate da ćete sigurno dobiti.

Novac

Parice će vam dolaziti intenzivnije nego inače, ali ćete ih vi isto tako intenzivno trošiti.

Zdravlje

Dobro ste, ali pazite na eventualne povrede tokom ove sedmice.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152