Ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

24. februar 2020.

Hrana

Ono što biste svakako trebali da izbegavate u ovom periodu jesu slatkiši, brza hrana i grickalice. Problem je u tome što će vam prema ovim namirnicama najpre „leteti ruka“. Pokušajte da slatkiše zamenite voćem ili crnom čokoladom.

Ljubav

Ne želite da poslušate savete koje dobijate i radite stvari na svoj način. Naravno, pričamo o vašoj emotivnoj vezi i o trenutnoj situaciji koja vam se baš i ne dopada. Šta vam smeta, to samo vi znate – ali u svakom slučaju – u ovoj nedelji ćete uspeti samo jednim delom da rešite problem ili nedoumice koje imate. Dani pred vama su šareni – čas obojeni povlačenjem i tišinom, čas finom energijom i dobrom komunikacijom između vas i osobe koju volite. Slobodne Ribe – nedostaje vam neko iz prošlosti i sa tom osobom možete u ovoj sedmici ostvariti kontakt. U kom će to pravcu otići – videćemo.

Posao

U svemu kasnite, ali stižete na vreme. Prosto – sedmica pred vama je takva da će vas uvek nešto zakočiti ili vratiti korak unazad, obično onda kada se najviše žurite. Takođe, može biti nekih nesporazuma ili ne baš lepih situacija sa osobama sa kojima sarađujete. Povucite se iz rasprava, sada će vam mnogo više doneti smirenost, hladna glava, samokontrola. U ovoj nedelji do vas dolaze neke informacije koje ste dugo čekali i koje će vam biti od velike koristi na dalje.

Novac

Kontrolišite troškove.

Zdravlje

Solidna zdravstvena situacija.

 

X