Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

13. januar 2020.

Hrana

Škorpije su proteklih nedelja junački navalile na klopu, a sada će isto tako junački navaliti da se uvedu u red i koriguju svoje navike po pitanju ishrane. Odgovara vam lagana hrana, više obroka i znatno smanjena količina začina.

Ljubav

Jao, Venerica vam je ušetala u polje ljubaviiii.....E, to je za slobodne Škorpije super jer će ova planetica da vam „doturi“ interesantnu osobu koja će onako na blic da vas zainteresuje. Sad, da li će to baš biti bajka kao što na prvi pogled izgleda ili ćete vremenom shvatiti da ste mnogo manje dobili nego što ste očekivali – to već zavisi od mnogo faktora i moramo dozvoliti da prođe malo vremena i pokaže šta jeste a šta nije. No, za Škorpije koje su u emotivnim vezama ovaj će tranzit izneti i neke super nežne i senzualne momente sa partnerom, ali će izneti i probleme, rasprave i sumnju.

Posao

Dosta dobro funkcionišete u poslovnom segmentu. I zvanično ste završili sa prazničnim periodom i sada se u fazonu „sto na sat“ bacate na posao. Trudite se da na vreme rešite svaku obavezu, da ispoštujete dogovore. Aktivni ste i pred vama su dani velike dinamike. Ono što je interesantno jeste da se već u ovoj nedelji mogu pokrenuti i noviteti, nove poslovne saradnje i kontakti ili makar dogovori koji idu ka ozbiljnim temama. U značajnom ste periodu – ne propuštajte prilike koje će se ukazivati!

Novac

Solidna finansijska situacija. Dobri prilivi tokom ovog perioda.

Zdravlje

Sklonost virozama, prehladama. Osetljivi disajni putevi.

 

X