Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

07. oktobar 2019.

Hrana

Junetinu, piletinu i ribu možete pripremati, dinstano ili grilovano. Jaja i mlečne proizvode u umerenim količinama, a peciva i testa biste trebali da izbegavate u potpunosti. Zasladite se kruškama, jabukama, mandarinama ili pomorandžama.

Ljubav

Ulazite u ovu sedmicu u nekom napetom odnosu sa voljenom osobom. Izgleda da niste u potpunosti rešili situacije iz prošle nedelje, obzirom da vas one mogu „drmati“ još par dana. Od toga kako se postavite zavisi da li će se ovo zaustaviti već u utorak ili će se nastaviti do u nedogled. Imate šansu da sve dovedete u red, nemojte je propustiti. I dalje stoji velika opasnost da vam neko „sa strane“ uđe u život i pokrene lavinu dešavanja koja mogu već tokom novembra imati jako nepovoljan tok po vaš zvanični odnos. Oni koji su slobodni – svaki čas iskaču novi i novi udvarači. Kao da su se dogovorili – makar par osoba pokušava da vas brzinski osvoji. Da li neko vredi? Vredi, samo treba dobro probrati.

Posao

Vaši poslovni apetiti jesu veliki, ali ne možete na sto strana odjednom. Može da vam zastane neki zalogaj u grlu, pa da napravite više štete nego koristi. Sami ste sebi natovarili ogromnu presiju i onda kukate kako nemate vremena i kako morate da jurite bez trenutka predaha. Umesto što sebi tovarite obaveze, bolje „isecite“ ono za šta vidite da ne funkcioniše, da vam oduzima vreme ili da ne donosi materijalnu dobit. Znate kako se kaže – proberite, dobro odaberite. Isplatiće vam se. Makar duševnim mirom.

Novac

Malo kontrolišite svoju impulsivnost u kupovini i trošenju i bićete ok.

Zdravlje

Virusne infekcije, problemi sa urogenitalnim traktom.

 

X