Bik

Bik (21. april - 21. maj)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

15. oktobar 2018.

Hrana

Ove nedelje vam je apetit izuzetno pojačan. Kao da ste ušli u jednu od svojih hedonističkih faza – sve volite, sve vam prija, u svakom zalogaju uživate. Ukoliko ste započeli sa nekim novim režimom ishrane ili sa dijetom – malo je verovatno da ćete ovo uspeti da održite...

 

Ljubav

Vrlo, vrlo nezgodna sedmica za one odnose koji nisu stabilni ili za one emotivne relacije gde je već neko izvesno vreme vruće – hladno situacija. Jedna reč može izazvati buru koja može itekako da se završi prekidom. Ukoliko je to priča koja vas muči i opterećuje – onda je to sasvim ok....i vreme je da se preseče nešto što odavno nije dobro. Ali, ukoliko želite da ostanete sa trenutnim partnerom, onda pokušavajte da balansirate.....A usamljeni? Prošlost se sve više približava, meteorskom brzinom....Neki od vas je jedva očekuju, drugi se pomalo plaše šta ta prošlost u budućnosti može doneti....No, izvesno je da je mnogo toga ostalo nedorečeno....možda i jeste vreme da se stvari konačno raščiste.

Posao

Biće više situacija tokom ove nedelje koje će vas mentalno iscediti. Vi nećete biti osoba koja izaziva problem, ali ćete imati utisak da ste magnet za svaku vrstu konflikta, bilo sa saradnicima, bilo sa autoritetima ili sa osobama koje su korisnici vaših usluga. Još ako se i neka pravno legalna, zakonska problematika umeša – e onda će situacija biti kompletna. Vi funkcionišite samo polako, samo lagano – budite korektni prema drugima čak i kada su oni ne baš dobro raspoloženi i nervozni.

Novac

Em će biti nekih informacija vezanih za posao koje vam se neće svideti, em će biti par većih troškova koji će vam poprilično isprazniti džepove.

Zdravlje

Svi oko vas nešto kašljucaju, šmrkću.....Vi se još dobro i držite, ali vas tokom ove nedelje ipak može saplesti jedna manja prehlada....

 

X