Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

23. april 2018.

Hrana

U ovoj lepoj prolećnoj nedelji želite da izgledate najbolje što možete, ali to će biti prilično teško, obzirom da ste u periodu kada je apetit teško kontrolisati. Pored fizičke aktivnosti, koja vam je sada neophodna, iz svoje ishrane izbacite brzu hranu i preskačite obroke u večernjim satima.

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcioniše tokom ove sedmice, ali vi se svejedno ne osećate trenutno baš najbolje. Čini vam se da su radost i zadovoljstvo iz vašeg odnosa nestali i da se trenutno sve vrti samo oko nekih dosadnih tema i statične svakodnevice. Setite se koliko ste se nervirali oko nekih situacija sa partnerom u prethodnom periodu i prihvatite da ste konačno uplovili u mirnu luku....možda suviše mirnu za vaš ukus, ali bolje i to nego rasprave, zar ne? Slobodni Lavovi – ove sedmice imate neke emotivne opcije preko posla, ali nisam sigurna da je ta osoba baš prava za vas. Sačekajte drugi deo nedelje i ulazak Venere u polje druženja, imaćete priliku da upoznate neke nove ljude....

Posao

Polje karijere trenutno jeste jako, pozicija Sunca obećava vam stabilnost i ostvarenje planova, jer u ovom periodu „naplaćujete“ ono što ste u prethodnom uložili u posao. Sada ne očekujte brzinu u dešavanjima, ali očekujte postepeno napredovanje i poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i saradnicima. U poslovnom okruženju može biti nekih napetih momenata ili pokušaja od strane onih koji su vam konkurenti, ali to ne bi trebalo da vas dotiče. Obratite pažnju na ono što vam je bitno – na svoje obaveze

Novac

Do kraja sedmice ćete uspeti da raščistite veći deo dugovanja koje vučete već duži vremenski rok. Polako izlazite iz krize.

Zdravlje

Iako na prvi pogled delujete kao da ste zdravi kao dren, u suštini vam je zdravlje prilično osetljivo. Jačajte imunitet, više se krećite, vodite računa o ishrani.

 

X