Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Nedeljni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

19. mart 2018.

Hrana

Eto vašeg vladara u znaku Jarca….a eto i vama samokontrole kada je ishrana u pitanju. Zna se šta sme, šta ne sme, šta može a šta ne. Vi sami sebe najbolje uvedete u red, ne treba vam niko drugi. Doduše, da vam bude jasno – kilogrami će polako da se tope, ne očekujte ništa na brzinu!

 

Ljubav

Ove nedelje kažite « pa – pa » i Suncu, koje zvanično izlazi iz vašeg polja ljubavi, time zaključujući zimu, ali I stavljajući tačku na period koji je za ljubav I strast bio fenomenalan po vas. No, bez brige – to ne znači da je sa emotivnim šansama gotovo, neee….Do sada ste puštali da osvajaju vas, a sada ćete vi krenuti u akciju, ali onda kada vi to budete hteli. U prevodu – kad pozavršavate sve ono što vam je važno, onda ćete ljubavi da se okrenete. Ova nedelja vam preko posla donosi više zanimljivih osoba, a vaše je šta ćete tu da uradite. Vama se ne žuri nigde, tako da ne verujem da će sada biti nekih spektakularnih pomaka. U vezama i brakovima – nije sjajno, ali makar se komunikacija poboljšava…

Posao

Vaše polje komunikacije i dogovora aktivirano je od strane vašeg vladara Marsa, i Škorpije ove nedelje očekuju beskrajni razgovori, mnogo sastanaka i pokušaji da ugovorite saradnje koje vas interesuju. E, neće to biti lako, obzirom da pored toga morate da završite i tekuće obaveze, kojih je sada otprilike million i jedna. Ipak, vi polako “gurate” I izguraćete svakako. Da ćete se istrošiti u ovom procesu hoćete, ali će vam biti puno srce kad shvatite koliko ste uradili.

Novac

Što ne volite ovu varijantu – mnogo radite, a zarada blago rečeno – prosečna. Ali to trenutno ne možete promeniti….biće bolje uskoro, ne brinite.

Zdravlje

Sedmica pred vama jeste naporna I iscrpljujuća, ali ćete imati dovoljno energije da sve izgurate. Ipak, starije Škorpije neka se češće odmaraju I neka vode računa najviše o kičmi….

 

X