Vodolija

Vodolija (21. januar - 19. februar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. oktobar 2020.

Ljubav

Većim delom meseca partner I vi baš I nećete imati najbolju komunikaciju I slaganje. Ne mora da znači da ćete se raspravljati (mada, I takve situacije povremeno mogu da dođu na dnevni red), pre to liči na neko zvanično, stegnuto ponašanje. Kao fora poštujete se, a u stvari ste prilično ledeni jedno prema drugom. Voljena osoba u ovom trenutku ne ume da se postavi na pravi način prema vama, a vi ste previše kruti I zahtevni, sve shvatate lično I kao neku formu udarca na sebe I zato I dolazi do ovakvih situacija. Sve se ovo može I držati pod kontrolom I ispraviti – ali je potrebno da oboje pokažete nešto više volje I truda….da stavite emociju, ne sujetu na prvo mesto. Slobodne Vodolije – vi uopšte nećete znati da li ste u vezi ili ne, da li ste započeli nešto što vredi ili nešto što nikakvog smisla ni reda nema. Vraćaće vam se bivši, dolaziće novi, sve u svemu – biće opšta zbrka. Reda I sigurnosti nema.

Posao

Naradićete se, nećete znati gde vam je glava. I ne, nemojte da kažete « ma gde ćeš više od ovoga do sada ? » - uvek može više kada ste vi I ovaj period u pitanju. Dakle, oktobar vam donosi puno posla, puno stresa, puno haotičnih momenata, puno tenzičnih trenutaka sa saradnicima i šefovima, puno grešaka i propusta, puno dešavanja i brzine na dnevnoj bazi. Doduše, oktobar vam donosi i novac….e njega neće biti baš puno, ali će ga biti. Ne svađajte se ni sa kim, tako samo gubite energiju. Radite i zaradite.

Zdravlje

Problemi sa zubima, grlom, sinusima, glavoboljama, meteoropatske reakcije. Povremeno teškoće sa spavanjem. Stres je I dalje u velikoj meri prisutan kod vas.

 

X