Vaga

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. oktobar 2020.

Ljubav

Period nestabilnosti se nastavlja u vašim partnerstvima. Vaša očekivanja su početkom meseca velika, ali kako vreme bude odmicalo, moraćete da prihvatite da od vaših maštarija I želja vrlo verovatno nema ništa. Koliko god se to vama ne dopadalo – jedini iole stabilan put kroz vaše emotivne relacije sada vodi kroz racionalnost, praktičnost I zadovoljavanje mrvicama. Da li ćete biti zadovoljni ovim – ma nikako. Ali ako želite da prođete koliko toliko stabilno kroz oktobar, moraćete da promenite I svoja očekivanja I svoj pristup partneru. Druga strana je pod ogromnim opterećenjem I zbog toga jako nervozna, pokušajte da je razumete I podržite. Postoji veliki potencijal da se neke veze I brakovi u ovom periodu prekinu. Slobodne Vage – veći deo meseca vam donosi samo flertiće, eventualno avanturu ili tajnu ljubav. Tek pred kraj meseca vi počinjete zaista da se dižete, dobijate na snazi I na samopouzdanju.

Posao

Koliko god da ste svesni svojih potencijala I mogućnosti – jasno vam je da sada ne možete da dobijete I prave rezultate I prava priznanja za njih. Ostaje vam samo da naporno I vredno radite I da čekate da to kroz vreme bude prepoznato I nagrađeno. Nervoza je prisutna u partnerskim I saradničkim odnosima I tu ćete morati da pokažete prilagodljivost, koliko god vam se ona ne dopadala trenutno. Polje finansija je sa jakim oscilacijama tokom oktobra – stoji povećanje priliva ali I veliki troškovi I brz odliv novca.

Zdravlje

Ishrana, stomak, urogenitalna regija. Potrebno je da se više odmarate I relaksirate kroz šetnje I kroz fizičku aktivnost.

 

X