Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. oktobar 2020.

Ljubav

Sunce koje vlada vašim znakom je veći deo oktobra u znaku Vage, gde je slabo a dispozitor će mu biti Venera u Devici, takođe slaba. Prevod, molim ? Pa, komunikacija sa partnerom baš i nije nešto čime ćete moći da se pohvalite tokom oktobra. Dalje, razmimoilaziće vam se načini na koje gledate odnos i bitna pitanja vezana za njega. Od ulaska u drugu dekadu oktobra problem se može pojačavati, pogotovo što ćete vi biti skloni prikrivanju nekih situacija, prevelikom kriticizmu ili pokušajima manipulacije voljene osobe.  U bračnim odnosima kamen spoticanja će predstavljati sve što je vezano za finansije, ali i za mlađe članove porodice. Slobodni Lavovi – čini mi se da vi u ovom trenutku baš i ne  znate šta hoćete kada je ljubav u pitanju. Svakako vam stoje vrlo zanimljiva poznanstva i dešavanja, ali je pitanje u kom će to pravcu otići i kojim tempom će se odvijati na dalje.

Posao

Neke pomake, najpre na finansijskom planu ćete uspeti da napravite tokom ovog meseca. Ovaj segment morate srediti što pre. Što se komunikacije sa poslovnim okruženjem tiče, ono neće biti sjajno – ne morate se voleti sa kolegama, ali bi bilo fino da ih poštujete. Sa nadređenima je potrebno da  tokom druge dekade oktobra imate što korektnije odnose. U dogovorima ćete uspeti da ostvarite samo jedan, manji deo od onoga što ste očekivali, ali ne znači da se kroz vreme ovo neće poboljšati.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, na odmor i opuštanje. Niste u nekoj naročitoj snazi I energiji, pokušajte da kroz lagane fizičke vežbe I šetnje osnažite svoje telo I duh.

 

X