Vodolija

Vodolija (21. januar - 19. februar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Za divno čudo, zauzete Vodolije neće ni malo loše proći tokom septembra. Ulazak Venere u vaše polje partnerstava od 6-og septembra i podsticajni aspekti koje će praviti sa Merkurom i Marsom koji vam idu na ruku – verovatno će dosta toga promeniti na bolje u vezi sa voljenom osobom. Doduše, ne sumnjam da ćete vi povremeno pronaći razlog da se nervirate i da budete besni na sve oko sebe, ili pak da tražite razlog da ćutite ili da voljenoj osobi držite predavanja – ali evidentno je da će vaše drago biće itekako umeti da ishendluje ova vaša raspoloženja. Ukoliko postoje neke situacije koje vas muče kada je vaše partnerstvo u pitanju – one će krenuti ka rešavanju, jednim delom sredinom, a drugim delom – od kraja ovog meseca. Slobodne Vodolije – iako ste početkom meseca jako emotivno nezadovoljni, ovo se brzo može promeniti. Do kraja prve dekade Vodolije se mogu zaljubiti, a još jednu veliku šansu za emotivnu stabilizaciju imaju u poslednjoj nedelji septembra.

Posao

Ogromnu količinu energije ulažete u posao i nije ni čudo što to daje itekako dobre rezultate. S druge strane, mora se priznati da ćete u drugom delu septembra biti jako nervozni i « laki » na jeziku – pa pokušajte da svoje mišljenje povremeno zadržite za sebe, da ne biste pokvarili ili makar dobrano prodrmali neke odnose koji su vam važni. Ukoliko budete tražili svađu – ne brinite, pronaći ćete je a sve to može otići u dosta ružnom pravcu. Ne nervirajte se što stvari idu sporo, naviknite se na tempo.

Zdravlje

Budite oprezniji u saobraćaju, a moguće su i povrede. Neophodno vam je i više odmora i sna, ali vam je potrebna i fizička aktivnost. Izbalansirajte ovo kako treba i osećaćete se više nego dobro.