Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Sa voljenom osobom ćete se čas razumevati i dobro funkcionisati, čas ćete imati nesuglasice i prebacivati jedno drugom sve i svašta – neko će se raspravljati oko novca, oko dece, nego oko ljubomore, manjka zajedničkog vremena….No, i pored povremenih burnih reakcija, suštinski vaše emotivne relacije nisu istinski ugrožene i uvek ćete na kraju uspevati da smirite strasti….ili da ih probudite, ali na neki lepši način. Planeta koja vlada vašim znakom polovinom meseca kreće direktnim hodom i u suštini, vi od tada ulazite u period u kojem će polako stvari dolaziti na svoje mesto. Dosta toga što vas muči vezano za emotivnu relaciju u kojoj ste do polovine decembra će biti završeno. Slobodni Strelčevi – ljubavnih mogućnosti itekako imate, pogotovo tokom druge i treće dekade meseca, ali čak i ako nešto krene savršeno dobro, nemojte da se iznenadite ukoliko dođe do usporavanja ili sitnih problema vrlo brzo. Od devetog septembra kod nekih Strelčeva ponovo će postati aktuelna prošlost kada je ljubav u pitanju.

Posao

Poslovno je ovo uspešan period za vas, mada to ne znači da ćete bilo šta dobiti na lagan način I bez muke. Jednostavno, pozicije planeta su takve da vam daju ostvarenje, ali uz ogroman trud, pregalnički rad i mnogo odricanja. Finansijski segment će vam i dalje predstavljati bolnu tačku jer koliko god da zaradite, taj novac će bukvalno « pojesti » troškovi koje u ovom periodu ne uspevate da kontrolišete. Nemojte odustajati od svojih ideja i planova jer sada možete dobiti neočekivanu podršku.

Zdravlje

Vrlo ste « polovični » kada je energija u pitanju tokom ovog perioda. Ukoliko imate hroničnih tegoba, vreme je da ih rešavate. Takođe, vreme je da promenite loše navike po pitanju ishrane.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152