Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Problemi u komunikaciji će biti više nego evidentni tokom prvih nedelju dana septembra, što može u nekim slučajevima i kod nekih parova dovesti i do odvajanja i prekida, makar na neko vreme. Bolje će tokom septembra proći one Škorpije koje imaju zajednički posao sa voljenom osobom, jer vam je segment posla sada toliko prenaglašen da ćete gro vremena provoditi baš tu. Ukoliko to nije slučaj kod vas, ne znam šta bih vam rekla – vi nervozni, preokupirani obavezama…..a partner sa pravom zahteva više pažnje i vremena. Uspevaćete uglavnom da održavate odnos, ali samo vi znate koliko će vam energije odlaziti na to da ispoštujete i posao ali i voljenu osobu. Slobodne Škorpije – preko poslovnog segmenta najpre, ali i preko prijatelja i društvenih mreža – imate šanse da ostvarite zanimljivu ljubavnu priču. E sad, jeste da će tu strasti igrati glavnu ulogu i pitanje je koliko je to trajno, ali šta sad…

Posao

Sa jedne strane – posao vam je trenutno mesto najvećih uspeha, ali sa druge – taj isti posao vam odvlači toliko energije i snage da će vam povremeno tokom septembra dolaziti da dignete ruke od svega. E kad vam dođe tako nešto, a vi nemojte. Nije vreme da donosite iole bitnije odluke, da prekidate trenutne poslove, ali nije ni vreme da raspravama rešavate situacije oko vas. Hteli, ne hteli – moraćete tokom septembra da naučite da se strpite i da sačekate svoje vreme i pravi trenutak za akciju.

Zdravlje

Ne baš slatka zdravstvena situacija. Moguć je pad imuniteta zbog velikog odliva energije, problemi na relaciji uho-grlo-nos, moguće su glavobolje i velike oscilacije pritiska.