Ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Mesec u kojem će biti I pozitivnih I onih drugih dešavanja sa voljenom osobom. Ne možemo reći “dobro je” ili “loše je”, jer će kod vas to ličiti povremeno na papazjaniju. Sam početak meseca, pun Mesec u vašem znaku I loše pozicije Venere iz vašeg polja ljubavi verovatno će vam doneti neku formu razočaranosti I neispunjenih emotivnih očekivanja. No, ovde se stvari brzo popravljaju I rešavaju I pronalazi se zajednički jezik sa partnerom. Druga I treća dekada meseca će donositi red pozitive, red nerazumevanja, ali kako god okrenuli – voljena osoba I vi se ipak čvrsto držite jedno drugog I zajedničkim snagama gurate dalje. Slobodne Ribe – posle neslavnog početka meseca, od 6-og septembra je moguća neka fina atmosfera, zanimljivo poznanstvo ili flert – I to najpre sa nekim preko poslovnog segmenta. Ovo je priča koja može da se razvija I da polako ide čak I ka nekim ozbiljnijim dešavanjima.

Posao

Finansijski segment će tokom celog septembra predstavljati polje u kojem trpite opterećenje I kojem morate maksimalno da se posvetite. Iako ćete posla imati I više nego dovoljno, izgleda da će naplata ili baratanje novcem koji zarađujete predstavljati ono na čemu ćete se spoticati. Pred kraj septembra kreće neko blago poboljšanje u ovom delu. Generalno gledano – mesec koji vam donosi povećanje obaveza, veću angažovanost, a u drugom delu septembra – čak I mogućnosti za nove poslovne angažmane.

Zdravlje

Obratite nešto više pažnje na kožu, na hormonski status I na ishranu. Svoje navike sada možete regulisati I promeniti na lakši način.