Rak

Rak (22. jun - 22. jul)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Kao što sam to pričala u nekim ranijim mesečnim horoskopima – Rakovi u emotivnim partnerstvima su u dužem vremenskom periodu koji itekako preispituje same temelje odnosa sa voljenom osobom. Septembar je pravi mesec da se neki od temelja žestoko poljuljaju….a moguće je da će kod pojedinih Rakova sada doći I do odvajanja, prekida. Naime, ono što sledi kod vas jeste zahlađenje odnosa koje već neko vreme traje, ali će ulaskom u septembar postati još izrazitije. Svi problemi koji su potiskivani I gurani pod tepih sada izlaze na površinu – za neke od vas da biste ih rešili I nastavili dalje zajedno, a za neke – da dovedu do još dubljeg raskola nego do sada. Slobodni Rakovi – neke emotivne šanse postoje, ali u drugom delu meseca. Ono što vas u prvom delu septembra čeka jeste samoća, nemogućnost ostvarenja emotivnih želja, sudari sa prošlošću I promašene ljubavne investicije.

Posao

Oprezno plovite kroz poslovne vode tokom prve nedelje septembra. Odnos sa saradnicima I autoritetima je poprilično loš I vaše pozicije tokom ovog perioda mogu biti ugrožene ukoliko ne “odigrate” na pravi način. Ostatak meseca nije toliko loš, osim što će vam doneti dosta sporosti u ostvarenju poslovnih ciljeva, zastoje I odlaganja a moguće je da će firma u kojoj radite biti u fazi lošijeg poslovanja ili teške organizacije. Vaše finansije će se popravljati u drugom delu septembra.

Zdravlje

Zdravlje uglavnom dobro. Prvi deo septembra može doneti manje tegobe sa kožom, žlezdama, stomakom. Regulišite način ishrane.