Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Do kraja prve nedelje meseca odnos sa partnerom će biti vrlo, prvenstveno emotivno naporan za vas. Osećaćete se distancirano I odvojeno od osobe koju volite a jaz između vas dvoje će biti dubok. Ostatak meseca donosi popravljanje situacije, ali ne možemo reći da će to ići lako. Imaćete uspone I padove u odnosu. Vi lično se hoćete osećati bolje, ali nešto nisam sigurna da će celokupan odnos sa voljenom osobom nešto naročito napredovati. Kao da ćete konstantno biti u fazonu “jedan korak napred, jedan korak unazad”. Da ne pričam o tome da pojedini Lavovi vrlo lako mogu ući u flert, pa I nešto više od toga sa drugom osobom…Slobodni Lavovi – od šestog septembra krećete da se dižete. Do tog perioda – pokrijte se preko glave I čekajte da prođe. Ulazak Venere u vaš znak, kao I dobri Merkurovi aspekti – u prvoj polovini meseca će vam doneti nove kontakte. Sam kraj septembra može zapaliti vatre u vama.

Posao

Zabrinutost zbog trenutne poslovne situacije počeće da opada krajem prve nedelje septembra. Vi ćete se pokrenuti, ostvariti nove poslovne kontakte a neće biti čudno da vas poslovne šanse same potraže – sa Venerom u svom polju ličnosti privlačićete povoljnosti, poklone, novac, poslove. Vaše je samo da ovo što vam se nudi ne propustite time što ćete biti previše lenji I nespremni da se pokrenete. Moguća su kraća poslovna putovanja I u drugom delu meseca – jači kontakti, čak I saradnja sa strancima.

Zdravlje

Vreme je da se pokrenete, kao I da regulišete svoju ishranu. Takođe, dobar je period da se uhvatite u koštac sa hroničnim problemima I jednom ih konačno regulišete.