Jarac

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Pa, nije jednostavan mesec za Jarčeve kada su emotivne relacije u pitanju. Prvi dani septembra donose prilično zategnutu atmosferu sa voljenom osobom, a mogući su i momenti većih neslaganja i rasprava. Ulaskom u drugu nedelju meseca stvari bi kao trebale da se normalizuju, ali obzirom da Mars od devetog u vašem polju doma i porodice kreće retrogradno, sve vreme u lošem aspektu prema vašem znaku – pitanje je koliko će ta « normalizacija » biti trajna. Jupiter polovinom septembra kreće direktno u vašem znaku a krajem meseca I Saturn – očigledno je da je “ključ” za stabilnost veze u kojoj ste u vašim rukama – a na vama je da se potrudite da to sve funkcioniše što je bolje moguće. Slobodni Jarčevi – novo poznanstvo je moguće u prvoj polovini septembra, ali mora se priznati da vam zvezde trenutno baš i nisu naklonjene kada pričamo u nekom konkretnijem, stabilnijem i trajnijem odnosu.

Posao

U suštini, ono gde biste vi trebali najviše da se angažujete jeste baš poslovni segment, a pogotovo bi to trebali da urade oni Jarčevi koji imaju privatni posao. Neki od vas mogu već u prvom delu septembra dobiti ili vrlo zanimljivu poslovnu ponudu ili će pak dobiti neku formu unapređenja ili priznanja za dosadašnji rad. Ne mogu da vam obećam lakoću tokom ovog meseca, jer je sigurno da vas očekuje velika borba i trud, ali sigurno je da ćete svojim rezultatima na kraju septembra biti zadovoljni.

Zdravlje

Bavite se hroničnom zdravstvenom problematikom, nemojte dozvoliti da se opustite. Moguće su i povrede i tegobe sa kičmom, zubima.