Devica

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Vama bi najbolje bilo da tokom septembra fokus stavite na posao I na finansije, jer emotivni segment baš I neće funkcionisati spektakularno. Sitniji problemi sa partnerom mogu krenuti već od samog početka meseca, a dodatno se pojačati u drugom njegovom delu – voljena osoba I vi ćete prečesto imati suprotstavljena mišljenja I teško se dogovarati, pogotovo ako ste u braku oko pitanja novca I troškova. Ne ide vam na ruku ni što se Venera koja vlada ljubavlju prebacuje u vaše polje tajni, izolacije, povučenosti – kod nekih Devica to će dovesti do emotivnog nezadovoljstva, a kod nekih drugih svakako može dovesti I do flerta ili ulaska u paralelne odnose. Ako volite da komplikujete sebi život – samo napred. Slobodne Device – u tajnu vezu možete da uđete već u prvom delu septembra. Ili u avanturu. Ili da se zaljubite pa da ćutite I krijete to u sebi. Za iole ozbiljnija dešavanja moraćete da čekate oktobar.

Posao

Poslovno, vi nećete prolaziti toliko loše. Pogotovo će prve tri nedelje septembra vama dati mogućnost da zablistate, da pokrenete neke svoje ideje, da se dogovorite – najpre sa starim saradnicima ili da pokrenete stare poslovne projekte koji su u zastoju. Najveći problem će vam praviti finansije – tu ćete teško postizati stabilnost, pogotovo što ćete imati teškoće da naplatite potraživanja a dugove ćete morati da izmirujete. Nije vam povoljan period za kredite I investicije, eventualno sam kraj meseca.

Zdravlje

Prvi deo meseca je pomalo naporan, ali dosta korektan po pitanjima zdravlja. Drugi deo septembra donosi vam veće opterećenje I potrebu da više pažnje posvetite sebi.