Blizanci

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Vi lično ćete tokom većeg dela septembra biti super. E sad, od toga koliko partner bude uspevao da se uklopi sa vama i koliko posveti vremena i pažnje vašem odnosu – zavisiće i kako ćete zajednički izgurati ovaj period. Evidentno je da ste vi trenutno u mnogo boljoj poziciji, ali i raspoloženju – dok će voljena osoba imati puno prepreka i manjak slobodnog vremena. Iako će vaš odnos biti prilično miran, ipak će postojati par situacija u kojima bi se partner mogao pobuniti zbog vašeg ležernog ponašanja, zbog čestog kontakta sa prijateljima i izlazaka sa njima. A verovatno bi na dnevni red u nekom trenutku moglo doći i prebacivanje zbog kontakta koji bi vašoj voljenoj osobi mogao izgledati kao flertovanje sa vaše strane. Slobodni Blizanci – pred vama je jedan zaista podsticajan i fin period. Nova poznanstva I češća komunikacija sa suprotnim polom mogli bi dovesti I do otpočinjanja nove ljubavne priče.

Posao

Iako početak meseca najpre donosi zabrinutost povodom stanja vaših finansija, već od kraja prve nedelje vi ulazite u povoljan poslovni period koji će, između ostalog – do kraja septembra popraviti I te finansije. Bićete vrlo kreativni, puni novih ideja a imaćete itekako sposobnosti da te svoje ideje predstavite I dođete do dogovora. Mogućnosti za nove poslovne početke ili obnovu starih dogovora, planova. U drugom delu meseca može doći do nesuglasica sa kolegama I saradnicima, čak I sa nadređenima.

Zdravlje

Uglavnom povoljna zdravstvena situacija tokom prvog dela septembra. Drugi deo meseca donosi pojačanu osetljivost I potrebu da više obratite pažnju na stanje vašeg organizma.