Bik

Bik (21. april - 21. maj)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. septembar 2020.

Ljubav

Izuzetno teški aspekti koje vaša vladarka Venera pravi sa partnerskom planetom, ali I sa Saturnom početkom meseca itekako mogu prodrmati mnoge emotivne relacije kod zauzetih Bikova. U vezama koje su nestabilnije, ovo bi moglo dovesti čak I do odvajanja I raskida, makar na neko vreme. Ovi početni, komplikovani septembrarski koraci mogu se odraziti na vaš odnos I u ostatku meseca I doneti porast negativne energije, zategnutu situaciju, sumnje I nezadovoljstvo – koje će mučiti I partnera I vas. Tek tokom poslednje dekade meseca postoji prostor za konkretnije popravljanje vašeg odnosa I bolju energiju između vas.  Slobodni Bikovi – nešto što krene kao uzbudljiva I divna avantura uopšte ne mora da se pretvori u iole ozbiljniju ljubavnu priču. Imajte to na umu pre nego što se prepustite dešavanjima. Koliko god da može tokom septembra biti podsticajnih dešavanja po vas, prava ljubav je još daleko.

Posao

Niste nešto naročito motivisani za posao tokom septembra. Ok, obavljaćete vi ono što se od vas očekuje I sigurno je da ćete biti korektni što se izvršavanja obaveza tiče, ali jednostavno – niti ste zadovoljni tretmanom šefova I saradnika prema vama, niti trenutno imate predstavu u kom pravcu celokupna poslovna situacija ide. U prvom delu meseca moguća je pojačana napetost u odnosu sa autoritetima. Pred kraj septembra počinjete bolje da se osećate i ulazite u produktivniju poslovnu fazu.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem će biti prisutni tokom celog septembra. U prvoj polovini meseca ste osetljivog zdravlja – moguće su alergije, problemi sa stomakom i žlezdama.