Ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. jun 2020.

Ljubav

Prva polovina juna može doneti povremene probleme u odnosu sa voljenom osobom a glavni inicijator za iste ćete uglavnom biti vi. Nešto vam smeta – da li postoji nezadovoljstvo trenutnim statusom vaše veze, da li imate očekivanja koja nisu ispunjena ili jednostavno želite da ubrzate I voljenu osobu I dešavanja – to znate samo vi. Poenta je da ćete početi da prilično neprijatno presirate drago vam biće što može dovesti do nervoze I rasprava. Kad se malo “izduvate” brzo ćete shvatiti da ste preterali I zato drugi deo meseca I jeste jednostavniji, pogotovo što ćete od voljene osobe dobijati više potvrda privrženosti, nežnosti, osećanja. E sad, da li će biti baš sve onako kako biste vi voleli – verovatno neće. Budite strpljiviji. Slobodne Ribe – biće tu dešavanja I zanimljivih poznanstava – samo vodite računa da u prvom delu juna ne ulazite u emotivne priče vođeni strašću I hemijom. Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi početkom treće dekade meseca označava pojavu ozbiljnog emotivnog partnera I stabilne veze.

Posao

Mars u vašem polju ličnosti je izvrstan kada je potrebno snažno I brzo delovati na poslu, kada je potrebno otkloniti teškoće I biti osoba od akcije. No,ne treba zaboraviti da je to u svojoj suštini ipak ratnička planeta,pa bi Ribe trebale da malo smanje doživljaj, pogotovo do polovine meseca I da ne prave bespotrebno konflikte u svojoj poslovnoj okolini. I bez ovoga jun će biti povoljan poslovni period za vas. Svoju energiju usmerite u obaveze, u nove poslovne projekte, u svoje planove I prioritete.

Zdravlje

Ne baš najpovoljnija po pitanjima zdravlja prva polovina juna. Moguće su povrede, upale, alergijske reakcije, problemi sa venama I oscilacijom pritiska. Drugi deo meseca je povoljan po vas.

 

X