Vaga

Vaga (24. septembar - 23. oktobar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Ne baš savršen mesec za zauzete Vage. U prvoj dekadi maja još ćete i kako tako funkcionisati sa voljenom osobom, ali itekako je primetno da je kod vas debelo prisutan „zamor materijala“ i da ćete se često truditi da izbegnete neku dublju i smisleniju interakciju sa partnerom. Površinski, odnos tokom te prve dekade kao funkcioniše dobro, ali već po ulasku u drugu dekadu maja, ta površina će početi da se osipa i krenuće da izlaze problemi i reči koje ste dugo čuvali u sebi. Ovo ne mora da znači da će doći do prekida između vas dvoje, ali evidentno je da ćete oboje morati da debelo poradite na odnosu da bi se on oporavio i opstao. Neki od vas će pokušavati da spasu odnos sa partnerom kroz strast, ali ovo su samo privremena rešenja...Slobodne Vage – vreme kada je vaša vladarka retrogradna nije baš sjajno za nove ljubavne početke, osim ako u svojim natalnim kartama već imate ovakvu poziciju ove planete. Budite oprezni jer veliki početni zanosi uopšte ne moraju da označe da je veza iole kvalitetna i prava.

Posao

Svesni ste da morate nešto promeniti kada je posao u pitanju, ali lutaćete tokom prve polovine meseca ne znajući šta tačno da uradite da biste poboljšali svoje pozicije, ali i finansijske prilive. Tek drugi deo maja daće vam prave putokaze ili ćete u mnoštvu ideja uspeti da izaberete baš onu koja je prava po vas. Drugi deo meseca donosi i naporne obaveze i mnogo posla ali to će vam pasti lakše nego stagnacija i dosada. Odnosi sa kolegama i saradnicima su promenljivi, naročito u drugom delu maja.

Zdravlje

Alergije, problemi sa hormonima, sa kožom. Takođe, oscilacija krvnog pritiska i tegobe sa krvnim sudovima. Imunitet vam nije najsjajniji, tokom celog meseca ćete se osećati nekako slabašno.