Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Šaren mesec za one Strelčeve u emotivnim vezama, a naročito za one koji su u braku. Ono što će vas čupati iz kojekakvih situacija koje ćete priređivati jedno drugom jeste komunikacija pa na ovu tačku treba igrati. Naravno, kada kažem komunikacija ne mislim na rasprave, već na konstruktivne i otvorene razgovore u kojima se morate dotaći problema koji vas muče kao par, a ne gurati ih pod tepih. U partnerskom polju se nalazi retrogradna Venera, a vladar vašeg znaka Jupiter takođe kreće unazad, pa je ovo dobar period da završite sa pitanjima koja vas opterećuju, da rešite prošle nesuglasice i probleme. Oni u braku će najviše trzavica imati zbog finansija i zbog pojačanih troškova koje ne uspevate ni vi ni druga strana najbolje da kontrolišete. Slobodni Strelčevi – možete se okrenuti ka prošlosti i ona ka vama, ali je pitanje da li će tu biti bilo kakvog trajnijeg spoja. Takođe, stoje vam nova poznanstva i nove osobe ali savet bi bio da ne ulazite u vezu brzinski, pogotovo ne ukoliko imate prevelika očekivanja.

Posao

Mnogo obaveza a vi niste baš u preterano entuzijastičnom raspoloženju tokom većeg dela maja. Čas ste u punom radnom fazonu, čas vas mrzi da se pomerite sa mesta. Jeste da je ovaj period nešto malo zahtevniji za vas, ali to ne znači da ćete tokom maja proći loše. Period od ulaska u drugu dekadu pa do pred kraj maja donosi pojačane aktivnosti sa novim i starim poslovnim saradnicima i može se iz svega ovoga izvući povoljan dogovor za vas. Finansije su promenljive, ali ne toliko loše.

Zdravlje

Bilo bi dobro da napravite neke promene i počnete da više obraćate pažnju na potrebe svog organizma i na zdravlje. Neka prva stavka bude sređivanje ishrane....pa onda fizička aktivnost.