Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Prva dekada meseca uglavnom vam ide na ruku kada su vaša partnerstva u pitanju. Relativno dobra, mada pomalo površna komunikacija postoji između vas i voljene osobe iako je evidentno da se druga strana zaista trudi da pokrene stvari na bolje. Ulaskom u drugu dekadu maja sve će se pomalo zakomplikovati, jer ćete i vi i druga strana početi da se ponašate čudno, nedefinisano, nećete biti otvoreni jedno prema drugom i nije ni čudo što ćete oboje sumnjati da druga strana nešto krije. Lek za ovo postoji, naravno – a to je otvorenija, dublja i iskrenija komunikacija. Šta god da iz nje izađe – sve je bolje od ćutanja i razmišljanja. Mora se napomenuti da neke Škorpije tokom maja zaista imaju priliku da uđu u paralelni odnos ili jak flert. Slobodne Škorpije – naglašeno polje ljubavi, kao i polje partnerstava može vam tokom maja doneti ulazak u novu emotivnu priču. Ona će se pokrenuti pod čudnim okolnostima ili će u prvom trenutku biti tajna. Da li će trajati ili ne – vreme će pokazati.

Posao

Dobar poslovni mesec je pred vama, naročito za one Škorpije koje su spremne da pokažu svoju kreativnost i naprave promene u ovom sektoru. Od samog početka meseca mogu vas obradovati nove poslovne ponude koje treba prihvatiti jer će vam dobro doći u drugom delu maja kada će se dosta toga odvijati suviše sporo za vaš ukus. Sa finansijama budite nešto obazriviji – iako će prihodi biti stabilni, neki vaši potezi se mogu pokazati kao preterani. Pokušajte da kontrolišete troškove.

Zdravlje

Problemi sa kožom i hormonima, naročito kod starijih Škorpija. Imunitet će vam biti nešto slabiji nego inače i bićete podložni meteoropatskim reakcijama.