Ribe

Ribe (20. februar - 20. mart)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim partnerom će istovremeno predstavljati mesto vašeg spajanja, ali i razdvajanja. Kao da neće postojati zlatna sredina – voljena osoba i vi ćete ići iz krajnosti u krajnost. U nekim danima ćete se svađati da sve pršti, a u drugim podsticati jedno drugo na smeh, zabavu, opuštenciju i mnogobrojna zajednička dešavanja koja će donositi oboma dobru energiju. Jedino što je sigurno jeste da vam ni u jednom momentu neće biti dosadno. Strasti su izuzetno pojačane. Takođe, postoji velika šansa da tokom maja napravite neku suštinsku promenu u odnosu, onu koja će doneti da se prvenstveno vi osećate bolje i sigurnije i da smanjte nervozu i utišate gomilu pitanja koja vam u poslednje vreme kljucaju mozak. Slobodne Ribe – kontakti sa suprotnim polom će se značajno pojačati ali ne bih vam preporučila da sa konkretnim ulaskom u emotivnu priču žurite. Koliko god da vas neko privlači, možda je bolje da se za sada sve odvija na nivou priče i bližeg upoznavanja.

Posao

Jedan poprilično užurban mesec je pred vama, još jedan u nizu onih kada morate da date sve od sebe da biste postigli ono što drugi od vas očekuju. Iako će vam ovo povremeno teško padati, ipak vas ta aktivnost i mnogobrojna dešavanja na poslu istovremeno podstiču i daju vam dodatnu energiju. Ono što će vam predstavljati problem tokom maja jeste dosta loša komunikacija sa najbližim saradnicima, za koju uglavnom nećete vi biti krivi. Ipak, potrudite se da ne potencirate na raspravama.

Zdravlje

Nesanica i nervoza u prvoj polovini meseca, dok kod starijih Riba može biti meteoropatskih tegoba. Drugi deo meseca donosi pojačanu sklonost ka alergijama.

 

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152