Rak

Rak (22. jun - 22. jul)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Iako će komunikacija između vas i partnera biti poboljšana, naročito tokom drugog dela maja meseca, postoje situacije koje kod pojedinih pripadnika ovog znaka mogu da dovedu do povremene problematike. Ovo najpre važi za one Rakove koji imaju neka svoja lična preispitivanja odnosa u kojem su, kao i za one koji imaju razlog da neke situacije (ili osobe) skrivaju od svog partnera. Baš te tajne, skrivene stvari mogu dovesti do rasprava ili do toga da voljena osoba sumnjičavo prati vaše ponašanje. Kada kažemo „tajne“ to ne mora automatski biti druga osoba, već neko vaše skriveno zadovoljstvo za koje ne želite da partner zna, pogotovo ako na ta zadovoljstva trošite veće sume novca...U svakom slučaju – što manje skrivanja i tajni, što više iskrenosti i bolje ćete proći....Slobodni Rakovi – drugi deo maja vam donosi prilično solidne šanse za novo poznanstvo i ulazak u lepu ljubavnu priču. Za vas je savet da se ne vraćate u prošlost – samo ćete na kraju ostati razočarani.

Posao

Rakovi imaju solidne prilike da stabilizuju tekuće poslovanje, ali i da u drugom delu maja meseca konačno porade na ambicioznim planovima koji su do sada bili na čekanju. Vreme je da krećete u akciju! Imaćete veliku podršku od strane prijatelja ili osoba od autoriteta i oni vas mogu dodatno pokrenuti, pogotovo što ćete vi imati faze u kojima će vam trebati podsticaj. Maj donosi i zrnce sreće pa će se mnoge, vama komplikovane situacije rešiti na najjednostavniji i najlakši način.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija, mada biste u drugoj polovini meseca mogli da više obratite pažnju na ishranu i fizičku aktivnost.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152