Ovan

Ovan (21. mart - 20. april)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Zauzete Ovnove očekuje veća dinamika i više aktivnosti sa voljenom osobom, naročito tokom prve polovine meseca. No, i pored toga što ćete imati priliku da se sa partnerom više povežete i provedete više kvalitetno ispunjenog vremena, ipak će postojati određena iskušenja koja ćete morati da prevaziđete. Jedno se konkretno vezuje za vas jer se može pojaviti osoba, možda iz vaše prošlosti koja bi mogla da makar za kratko poljulja vašu vernost. Drugo se iskušenje vezuje baš za partnera – naime, možete u nekom trenutku početi da sumnjate u voljenu osobu jer će vam njeno ponašanje biti čudno i nejasno. Ono što je jako bitno da biste kao par ostali stabilni jeste komunikacija i otvorenost jedno prema drugom. Slobodni Ovnovi definitivno neće biti mirni tokom maja, ali nisam sigurna koliko su aspekti povoljni za ulazak u trajnu ljubavnu priču. Pojaviće se osobe iz vaše prošlosti ali će biti i novih simpatija – možda je najbolje da za sada održavate samo komunikaciju i sačekate malo sa odlukama.

Posao

Sve ono što ste u prethodnom periodu pokrenuli, sada će pokazati svoje prave rezultate. U suštini, u mesecu ste koji treba da donese plodove rada i truda iz proteklih meseci. Mnogi od vas će imati razloga za radovanje, ali će neki morati i da se suoče sa posledicama pogrešnih postupaka i poteza. Više obratite pažnju na komunikaciju i dogovore sa saradnicima, naročito u drugoj polovini maja. Više obratite pažnju na finansije jer vam novac lako klizi iz ruku. Nove ideje vas pokreću – osluškujte svoju intuiciju.

Zdravlje

Više obratite pažnju na ishranu. Moguće su alergijske reakcije i problemi sa hormonima. Takođe, drugi deo maja može doneti respiratorne infekcije i tegobe sa sinusima i krajnicima.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152