Lav

Lav (23. jul - 23. avgust)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Za one u emotivnim vezama i brakovima sledi vrlo kompleksan mesec, naročito njegova prva polovina. Odnos sa partnerom traži definisanje, što je posledica proteklog napornog perioda u kojem se dosta tenzije nakupilo ispod površine – u nekim vezama može doći do zahlađenja i udaljavanja, u nekim čak do prekida, ili će pak ova energija dovesti do ogromnog preokreta, pa se neki parovi mogu odlučiti i za ulazak u brak, zajednički život. U svakom slučaju, kao da se mora napraviti određeni rez, da se vidi gde ste i vi i partner i u kom pravcu idete dalje. Drugi deo meseca je dosta stabilniji i retrogradno kretanje Saturna u vašem polju ozbiljnih partnerstava pokazaće u suštini koliko su vaše dotadašnje odluke bile prave, i da li je potrebno nešto ispravljati. Slobodni Lavovi – kod vas je šareniš. Moguće su obnove ljubavnih veza, moguća su nova poznanstva i zaljubljivanja – velike strasti su u igri i osećanjima teško da ćete uspevati da se oduprete. U kom pravcu idu, bilo stari bilo novi odnosi – ostaje nam da vidimo..

Posao

Ukoliko želite da poslušate savet – trebali biste da od samog ulaska u maj mesec udarnički zapnete kada je posao u pitanju. Naime, prva polovina meseca donosi velike mogućnosti da se naprave neki konkretni pomaci na bolje i da se poslovna situacija postavi na potpuno drugačije, ali stabilnije osnove. Drugi deo meseca već ne daje takve šanse – prave prilike će nekako promicati pored vas ili vi nećete biti u fazonu da ih pojurite. Ili ćete imati mnogo planova, a vrlo malo prave realizacije.

Zdravlje

U prvom delu maja ste dosta energetski slabi, ali nećete imati nekih konkretnih zdravstvenih problema. pre bismo mogli da kažemo da je to „zamor materijala“. Drugi deo maja je dobar.