Jarac

Jarac (22. decembar - 20. januar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Pozitivne promene na emotivnom planu su sada moguće, ali one neće doći same od sebe. Imate običaj da se povučete onda kada je potrebno da budete aktivni ili da se zatvorite baš onda kada je neophodno da voljenoj osobi pokažete više bliskosti,ljubavi, pažnje. Poenta je da pokrenete sebe ka partneru u većoj meri i da probudite ponovo duh zajedništva, inspiracije i akcije. A uz sve to – doći će i do porasta strasti između vas dvoje. Sa Marsom u emotivom znaku Riba i vašem polju komunikacije – nemojte strahovati od toga da se otvorite i budete romantični i nežni. Slobodni Jarčevi – Iako je vaše polje ljubavi naglašeno tokom većeg dela meseca, ne bih rekla da ćete vi baš tako lako ostvariti stabilnu emotivnu priču. Aspekti koji su na delu više ukazuju na slatke, ali kratke ljubavne priče ili pak na poznanstva koja nose lepu energiju ali u kojima ne treba trčati pred rudu i žuriti. U drugom delu meseca možete na kratko ostvariti i kontakt sa nekom bivšom ljubavi, ali malo je šansi da dođe do prave obnove odnosa.

Posao

Mesec jeste povoljan za posao, ali meni izgleda kao da ćete u njemu tek započeti sa nekim novim poslovnim pričama, projektima ili saradnjama. Ono što vam je najpovoljnije postavljeno i gde ćete se lako pronalaziti jesu promene u okviru postojećeg posla, nova idejna i kreativna rešenja koja će vam olakšati svakodnevicu. Takođe, drugi deo maja je jako dobro postavljen za pregovore i ostvarivanje kontakata sa potencijalnim poslovnim partnerima ili korisnicima vaših usluga.

Zdravlje

Sitna, ali dosadna zdravstvena problematika i simptomi koji će se ponavljati. Obratite pažnju na hormone, na probleme sa kožom i alergijama.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152