Devica

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Neka polovična sigurnost u odnosu sa voljenom osobom će postojati tokom prve dekade meseca a već nakon toga ulazite u period kada ćete sve više imati osećaj da se udaljavate jedno od drugog ili žestoko sumnjati da vam partner ne govori bitne stvari. Imaćete osećaj da se voljena osoba povlači, zatvara u sebe a nećete znati pravi razlog. Možda vaše sumnje imaju osnovu, a možda i ne. Vrlo kako se može dogoditi da je partner istinski okupiran drugim prioritetima i životnim iskušenjima i da trenutno nije u fazi kada može dati najbolje od sebe. Ne potencirajte ni na kakvim razjašnjenima, ionako će tokom druge dekade maja voljena osoba imati potrebu da otvori dušu pred vama. Budite strpljivi kao što to i inače umete. Slobodne Device – ljubavne prilike su za vas u ovom mesecu polovične. Dosta toga na samom početku može delovati obećavajuće, ali da bi se video pravi kvalitet (ili prazne priče) neke osobe, moraćete da sačekate da vam pokaže svoje pravo lice, što će se i dogoditi do kraja maja.

Posao

Ne bih rekla da ćete baš biti spektakularno zadovoljni rezultatima ovog meseca. Neke stvari koje su vam vrlo važne će verovatno ostati nedefinisane i vi ćete morati da čekate naredni mesec da dobijete odgovore. Odnosi sa kolegama i saradnicima će biti promenljivi i neće vam biti jasno na čiju podršku možete da računate. Takođe, očekuje vas poprilična količina posla i mnoštvo obaveza a malo pomoći od strane onih sa kojima radite. Ako radite sa inostranstvom, tu možete da očekujete poboljšanje.

Zdravlje

Uglavnom sitnija zdravstvena problematika. Povedite više računa o svojim navikama, pogotovo onima koje se vezuju za način ishrane.