Blizanci

Blizanci (22. maj - 21. jun)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. maj 2020.

Ljubav

Venera, koja od druge dekade meseca kreće retrogradnim hodom u vašem polju ličnosti, uglavnom će vas tokom maja usmeriti na ono što vi želite, na ono što je vama potrebno, generalno mnogo više na sebe nego na odnos u kojem ste. Kao da ćete želeti da ponovo sebe volite najviše na svetu. I nema u tome ničeg lošeg, samo nemojte da u tom samoistraživanju odlutate u neki tajni flert ili ljubavnu priču....Pogotovo što u trećoj dekadi maja postoji ozbiljna mogućnost da voljena osoba primeti da se nešto neobično dešava sa vama. Bolje je da ovaj period iskoristite tako što ćete ponovo probuditi zapretene vatre strasti između vas i partnera. Slobodni Blizanci – teško je da vas mogu mimoići udvarači tokom maja. No, ukoliko natalno nemate dobro postavljenu retrogradnu Veneru – smatrajte da ste upozoreni – nove ljubavi pod ovim uticajem počinju sa vatrometom a završavaju se sa suzama...Bolje rešavajte one prošlosti koje su ostale nedorečene, stavite tačke i u potpunosti slobodni nastavite dalje.

Posao

Pred vama je dosta aktivan poslovni mesec. Očekuju vas nove poslovne mogućnosti i dogovori koje sada možete pokretati, ali se isto tako možete vratiti i na neke stare dogovore, obnoviti ih u nešto izmenjenoj formi. Tokom prve dekade meseca najnaglašenija je vaša kreativnost i mnoštvo dobrih ideja koje možete pokretati od ulaska u drugu dekadu ovog perioda. Sve što je vezano za posao tokom treće dekade će vam donositi mnoštvo obaveza i dosta vam crpiti energiju, iako će vaši rezultati biti neosporni.

Zdravlje

Obratite pažnju na ishranu, naročito smanjite slatkiše. Drugi deo meseca donosi češće probleme sa alergijama, a moguće su i povrede.

 

X

Notice: Undefined variable: page in /home/zenskima/public_html/thm/zm/index.php on line 152