Devica

Devica (24. avgust - 23. septembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. februar 2020.

Ljubav

Partnerski odnosi će biti u fokusu tokom celog februara. Neke stvari treba isterati na čistac, neke situacije treba popraviti (ukoliko je to moguće), na neka pitanja se treba vratiti I definisati ih. U suštini, imaćete puno “posla” tokom ovog meseca, iako to samo po sebi ne znači da nećete imati I nekih jako lepih momenata I uživanja sa osobom koju volite. Ono što je najbitnije jeste da otvoreno priznate I sebi ali I drugoj strani šta je ono što istinski želite I hoćete. Kada I partner iznese svoje argumente – sedite I dogovorite se da li možete ili ne možete više zajedno. Neki odnosi, na žalost tokom ovog perioda mogu pući, ali moram da napomenem da će to samo biti veze koje jako dugo ne funkcionišu. One koje su iole dobre, sada imaju šansu za dodatno popravljanje I sređivanje. Slobodne Device – makar jedna, a moguće I dve emotivne prilike idu za vas tokom februara. Noviteti u ljubavi jesu otvoreni za vas, ali se mora priznati da je I ljubavna prošlost vrlo aktuelna. Na vama je šta ćete izabrati I kome ćete se okrenuti.

Posao

Prvi deo februara je jednostavniji I više ispunjen novim poslovnim prilikama. U ovom periodu ćete lako dolaziti do dogovora I novih poslovnih angažmana, samo je bitno da ne pretovarite sebe obavezama. Ovo je važno zato što u drugom delu februara ulazite u period neorganizovanosti I rasipanja pažnje na više strana, pa ćete biti u komplikovanim I zahtevnim danima. No, drugi deo iskoristite da rešite zaostale poslovne obaveze, ispravite eventualne propuste I možda obnovite kontakt sa starim saradnicima.

Zdravlje

Uglavnom dobra zdravstvena situacija. Nećete imati većih problema, ali povremeno možete osećati iscrpljenost I pad imuniteta, naročito u drugom delu meseca.

 

X