Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. januar 2020.

Ljubav

Ulaskom u januar imate dovoljno snage, volje, energije i podsticaja da napravite značajnije promene u odnosu sa voljenom osobom. U prvoj polovini meseca to će funkcionisati više nego dobro – ovo je period kada ćete partner i vi bolje komunicirati, lakše se dogovarati a sigurno je da vas očekuju i neki lepi zajednički momenti ispunjeni smehom, zabavom i kontaktima sa zajedničkim društvom. No, drugi deo januara i nije baš toliko bajkovit – voljena osoba može pred vas postavljati preterane zahteve koji će vas iritirati i može dolaziti do negativne energije i rasprava između vas dvoje. Od stabilnosti vašeg odnosa zavisi na koji način ćete proći kroz ovaj period. Oni koji su slobodni – vama će se svakako pojaviti osoba koja zavređuje vašu pažnju i sa kojom bi mogli otpočeti vrlo zanimljivu ljubavnu priču. Ove situacije se mogu pokrenuti već u prvoj polovini januara meseca. Čak i drugi deo januara donosi ljubavne šanse, ali bi one uglavnom bile zasnovane na jakoj hemiji i strasti, pa samim tim – pomalo nestabilne.

Posao

Prelaskom Marsa u znak Strelca početkom januara menja se vaša energija i način funkcionisanja. Konačno imate pravu inicijativu i sposobnost da se pokrenete. U ovom mesecu, naglašeno u njegovom prvom delu – očekujte mnogobrojne poslovne kontakte i mogućnost da se povežete sa ljudima koji bi kasnije mogli biti značajni za vašu poslovnu budućnost. Moguće je da će neki od vas tokom ovog perioda pokrenuti i privatne poslove, ali je savet za vas da ipak ne žurite pre nego što se dobro organizujete.

Zdravlje

Vodite računa da se ne povredite, naročito tokom drugog dela meseca. U tom periodu moguće su i prehlade i virusne infekcije. Stariji Strelčevi neka više obrate pažnju na ishranu.

 

X