Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. decembar 2019.

Ljubav

Obratite pažnju na drugu dekadu decembra, jer u tom periodu može biti pojačane nervoze I potencijalnih razmirica sa partnerom. Ostatak perioda je dosta korektan, samo je bitno da više pažnje I vremena posvetite jedno drugom. Strelčevima je Mars iza leđa tokom celog decembra, u polju tajni, a pošto on vlada vašim poljem ljubavi i zabave – itekako je moguće da kod nekih od vas dođe do pokretanja tajne ljubavne, vrlo strasne priče. Ova godina je preispitivala vaše emotivne konekcije, a ne zaboravite da sledeća treba da da rezultate tog “preispitivanja” – zato se zapitajte, ukoliko ulazite u nešto tajno – da li vam to zaista treba…..Slobodni Strelčevi – I poslovni segment, ali I polje okoline, saobraćaja, kratkih putovanja – donosi sada ljubavne šanse. Međutim, iz nekog razloga sve što je vezano za ljubav tokom decembra mora ostati pod velom tajne I biti sklonjeno od radoznalih očiju. No, to vam svakako neće smetati da uživate u dešavanjima I ljubavnoj ispunjenosti.

Posao

Jupiter iz vašeg polja ličnosti prelazi u polje finansija, ličnih vrednosti I sigurno je da će I decembar, ali I celokupna naredna godina biti za vas period u kojem ćete se najviše usmeriti na zaradu I sticanje novca. Ovaj mesec je pravi trenutak da sve ono što ste pokrenuli dodatno zahuktate, ali I da uvedete u završnu fazu realizaciju projekata I poslova koji su vam već duže vreme na pameti. Povremenu nesigurnost da li ste na pravom putu koja će se javljati kod vas, brzo ćete “brisati” kada shvatite da sve ide po planu.

Zdravlje

Zaista je vreme da više obratite pažnju na ishranu I korigujete ono za šta znate da vam ne donosi dobro. U poslednjoj dekadi decembra bićete skloni prehladama I virozama.

 

X