Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

01. oktobar 2019.

Ljubav

Prenaglašena polja tajni i prijatelja mogu Strelčeve u emotivnim vezama potaći da na neki način „beže“ od voljene osobe i više se okreću društvu, provodu...ili možda tajnoj komunikaciji sa osobom koja im može poprilično ući pod kožu....U suštini, čak i da niste od ovih „pobegulja“ – tokom oktobra će postojati neki raskorak između vas i voljene osobe. Trebaće vam više volje i više truda da biste se „držali“ zajedno, da biste zajedno donosili odluke, dogovarali se, voleli....Mnogo toga će okupirati i vas, ali i partnera, stvari koje će vam donositi težinu i možda ostavljati premalo prostora da budete više zajedno. No, vodite se onim – nije bitan kvantitet, nego kvalitet....Oni koji su slobodni – vas tokom ovog meseca očekuju emotivna iznenađenja – možda je vaš pogled usmeren na jednu osobu, a pojaviće se ničim izazvano druga koja vam bukvalno preko noći može zavrteti pamet. Čak i ako ovo krene kao kombinacija, avantura – ne odbacujte mogućnost da se vrlo brzo može pretvoriti u ozbiljnu ljubavnu priču!

Posao

Za sve ono što želite da sprovedete, što možda planirate ili polako pripremate teren za promene – dobićete pomoć. Tražili je ili ne tražili – ima onih koji će vrlo rado da zasuču rukave i da vam se priključe, želeći da vas podrže i poguraju u vašim namerama. Neke ideje se uobličuju, dogovori se polako privode kraju i Strelčevi su spremni da već od novembra uđu u jednu bolju poslovnu fazu, naročito bolju po pitanju finansija. Ne žurite nigde, pustite da se sve odvija spontano, nekim svojim tempom i tokom....

Zdravlje

Problemi sa spavanjem, rasejanost, slaba koncentracija – vodite računa da se ne povredite. Moguće su prehlade, naročito u prvoj polovini oktobra.

 

X