Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

01. jun 2018.

Ljubav

Prvi deo meseca je korektan Strelčevima u emotivnim vezama i brakovima. Komunikacija sa partnerom je laka, uspevate da se dogovorite oko svega što vam je oboma bitno, i generalno gledano – jedna pozitivnija i optimističnija energija se uselila u vaš odnos. No, problem je u tome što ovo neće biti trajnog karaktera. Već u drugom delu meseca doći će do prvih nesuglasica, koje kod onih u brakovima mogu ići zbog finansija, a kod onih u vezama – zbog posesivnosti, ljubomore, sumnje. Biće povremeno dosta teško pronaći zajednički jezik i usaglasiti se. Ne odustajte odmah na prvim preprekama, pokušajte da budete otvoreniji i korektniji jedno prema drugom! Slobodni pripadnici ovog znaka biće okruženi udvaračima tokom celog meseca i sigurno je da vam neće manjkati razloga za dobro raspoloženje. Nešto nisam sigurna da ćete vi biti baš spremni za ozbiljniju emotivnu priču i čini mi se da će vas više interesovati neobavezni kontakti, a da svoju slobodu nećete dati baš tako lako. No, sam kraj meseca može doneti osobu pred kojom će svi vaši odbrambeni sistemi kapitulirati....

Posao

U ovaj mesec uletite brzinom od sto na sat! Ne časite časa – radite, pregovarajte, sastančite, putujte, dogovarajte se – itekako su jake predispozicije da ostvarite vrlo povoljne i poslovne i finansijske rezultate. Dajte zato sve od sebe! Imaćete par ne toliko ugodnih momenata tokom druge i treće dekade meseca, ali ćete uglavnom uspevati da ih prevaziđete i rešite. Budite maksimalno fokusirani na ono što radite da biste izbegli eventualne probleme. Finansije – prva dekada odlično, ostalo – promenljivo.

Zdravlje

Ne smete ići do svojih krajnjih granica i iscrpljivati se. To se neće odmah manifestovati kroz probleme, ali od početka druge dekade juna ulazite u „crvenu zonu“. Sam kraj meseca može biti dosta naporan.

 

X