Škorpija

Škorpija (24. oktobar - 22. novembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

01. mart 2018.

Ljubav

Jedina prilika da uradite nešto što „valja“ a vezuje se za ljubav, jeste početkom meseca. Merkur i Venera u konjukciji u vašem polju ljubavi, a u trigonu sa Jupiterom iz vašeg znaka tada vam mogu doneti jedno izuzetno lepo poznanstvo, koje kasnije možete „razrađivati“. Svako poznanstvo nakon kraja prve dekade meseca ili će se nekako raspršiti ili neće rezultovati početkom veze. Neke će se Škorpije prilično dosađivati, druge će se okrenuti poslu, a treće će možda izabrati da se malo poigraju sa nekim, onako – čisto rekreativno i više kroz neke neobavezne kontakte.....I vama se polovinom meseca otvara mogućnost da se pojavi neko ko vam je ranije bio drag, ali sem neke prolazne komunikacije I kratkotrajnog evociranja uspomena, ništa se više neće dogoditi. Vi ste odavno krenuli dalje I nemate nameru da se vraćate unazad. Pred kraj meseca kolega ili koleginica vas mogu startovati, a moguće je I da jedan od vaših prijatelja krene da vam šalje “male signale”….Što se tiče onih koji su u vezama I brakovima – u prvom delu marta funkcionišete prilično skladno I sa puno ljubavi, strasti I uživanja. U drugom delu marta dolazi do obostranih pritisaka, tvrdoglavosti I nemogućnosti da se sporazumete…

Posao

Finansijski je mart prilično povoljan po vas, ali je mnogo stabilniji tokom prvog dela meseca. U drugom delu marta ipak ćete morati pažljivo da razmislite pre svakog ulaganja ili većeg troška. Generalno gledano – vaše polje obaveza, odgovornosti i usluga biće jako potencirano, a obzirom da se tu dešava i retrogradni hod Merkura – potrudite se da sve ono što imate završite na vreme, da ne biste posle bili podložni kritikovanju i opomenama. Mesec u kojem morate da se postavite maksimalno odgovorno.

Zdravlje

U drugom delu meseca lakše ćete se boriti sa bilo kakvom zdravstvenom problematikom, imaćete više snage I energije nego do tada. Prvi deo meseca je nestabilan, a vi ćete biti podložni svim vrstama virusnih I bakterijskih infekcija.

 

X