Strelac

Strelac (23. novembar - 21. decembar)

Mesečni horoskop

Autor horoskopa: Astor centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs

01. septembar 2017.

Ljubav: Emotivni ili bračni partner I vi kao da ste na potpuno različitim talasnim dužinama tokom septembra meseca. Možda ćete najbolje I funkcionisati ako svako bude gledao svoja posla, a zajednički trenuci budu više usmereni na praktičnost I neke manje dogovore, nego na neko iskazivanje ljubavi I romantike. Baš ta romantika će vas izgleda zaobilaziti u širokom luku – vama su trenutno mnogo preče stvari na pameti, a iskreno – ni voljena osoba neće biti baš u nekom naročitom raspoloženju za iskazivanje ljubavi. Do kraja druge dekade još ćete I uspevati nekako da funkcionišete, malo trudom voljene osobe, a neuporedivo više – vašom spremnošću da između vas dvoje bude koliko toliko harmonije I balansa. Ulaskom u treću dekadu ulazite u jedno dosta nepovoljno vreme za partnerske odnose I u tom periodu su izvesne nesuglasice I naglašeni nesklad. Pošto Jupiter ulazi u opoziciju sa Uranom iz znaka Ovna, trebali biste da se čuvate impulsivnosti I ishitrenih odluka, koje mogu prodrmati temelje vašeg odnosa. Usamljeni pripadnici ovog znaka, hteli ne hteli, privlačiće ljubav u svoj život. Svega će tu biti – I vraćanja bivših partnera, I jakih seksualnih avantura, ali I mogućnosti da preko poslovnog segmenta upoznate nekog ko bi zaista mogao da postane ozbiljna “stavka” u vašem budućem ljubavnom životu. I slobodnima I zauzetima stoji jaka mogućnost formiranja tajnog odnosa tokom druge dekade meseca.

Posao: Neke poslovne šanse će vam se otvoriti same od sebe u prvom delu meseca, naročito one koje se vezuju za inostranstvo, I trebali biste da ih zgrabite obema rukama. Neki od vas će čak imati ponude sa više strana, a pojedini Strelčevi se mogu nadati I napredovanju I poboljšanju poslovnih pozicija. Pošto će vaše polje karijere biti jako naglašeno tokom celog ovog perioda, možete mnogo unaprediti svoje poslovanje. Ipak, iako ćete jednim delom biti pod okriljem srećnih okolnosti, to ne znači da nećete morati da se žestoko posvetite poslovnim obavezama. Povremeno možete imati nesuglasica, naročito sa autoritetima I šefovima, pogotovo ako oni budu osporavali ili omalovažavali vaš trud, preterano vas kritikovali. Što se finansijskog segmenta tiče, neuporedivo bolje okolnosti vam stoje tokom celog septembra.

Zdravlje: Zdravstvena situacija će uglavnom biti dosta stabilna, ali ćete vi osetiti da je vreme da počnete da menjate nešto kod sebe. Ovo će posebno biti izraženo u trećoj dekadi meseca, kada će mnogi od vas usvojiti nove životne navike I okrenuti se zdravijem životu.

 

X